,

S.O.S. træning med certificeret CBATI-KSA Lillian Sirak

1.700,00 kr.

Som en af de få i Danmark er jeg blevet, certificeret BAT instruktør (CBATI-KSA) og tilbyder et specifikt kursus til hunde med aggressions/frustrations/angst/frygt problemer.

Prisen er for 2½ times teori  1 times linehåndtering u/hund samt  4xBAT-setups a 75 min varighed pr. gang i alt 8,5 times undervisning, samt adgang til lukket Facebook gruppe.

Teori online via Teams d. 19/3 kl. 18.00 – ca. 20.30 obligatorisk for at kunne deltage i kurset.

Praktisk træning (linehåndtering) uden hund d. 24/3 kl. 11.15 – 12.15

Praktisk træning med hund d. 31/3 + 7/4 + 21/4 + 28/4 kl. 11.15 – 12.30

Goodiebag ved afslutning

MAX 4 kursister på dette hold, DET ER MULIGT AT DELE BETALING OP I 2 RATER, RING DA TIL MIG PÅ TLF.: 72 183 283
CBATI-KSA Lillian

Træningen vil foregå på og omkring Produktionsskolen Møllen, Pilemøllevej 90, Ishøj, yderligere info. kommer i velkomstmailen.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Samarbejde – Opmærksomhed – Selvkontrol

Som en af de i Danmark er jeg blevet, certificeret BAT instruktør (CBATI-KSA) og tilbyder et specifikt kursus til hunde med aggressions/frustrations/angst/frygt problemer.

Som adfærdsbehandler oplever jeg mere og mere, folk fortælle, hvordan de må planlægge specifikke ruter for at være 100% sikker på ikke at møde andre hunde på deres vej og det er en rigtig øv situation at stå i, dels for ejeren men rigtig meget mere for hunden, da der lægger en del bag adfærden.
Vi vil under hele processen arbejde med BAT 2.0 træning.

Hvad er BAT 3.0?

BAT står for Behavior Adjustment Training og er grundlagt af en af USA’s førende trænere, Grisha Stewart for at rehabilitere og forebygge hunde med reaktiv adfærd, frustrations adfærd og angst adfærd.
BAT går i sin enkelthed ud på, at træne med hunden så den føler kontrol/overblik over situationen, en hund i kontrol vil føle sig mere sikker omkring de ting den konflikter med.

Du vil opdage helt nye sider af din hund, i positiv retning du vil blive observant på din hunds kropssprog og mimik så du lære din hund en anden funktionel adfærd end eks. at være reaktiv over for andre hunde/dyr.

Du vil se din hund få øget selvtillid, ro og kontrol over situationer den før ville have været reaktiv i. Din hund vil igennem den funktionelle belønning og bonusbelønning samt med systematisk desensibilisering lære at træffe et bedre valg end uhensigtsmæssig adfærd.

Dag

Mandag ,  Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag

Tidspunkt

Kl.

Indkøbskurv