Holdoversigt

Et stærkere bånd

Træn sammen med din hund

Hvalpehold

Hold ID: H1-24 - Træner: Lillian Sirak - Startdato: 21/3-24 med teori

Formålet med at starte på et hvalpehold er primært det sociale aspekt med de andre hunde og mennesker. Da hvalpen skal lære at aflæse andre hunde ved hjælp af “hundesprog”.

 

Fortsætter I

Hold ID: F1-124 - Træner: Lillian Sirak - Startdato: 24/3-24

Fortsætter hold I er for hunde, der har gået på hvalpehold os mig eller andet hundetræningscenter tidligere, med samme trænings ideologi. Der vil på fortsætter I holdet blive forventet mere af hundene eksempelvis at de bliver i sit/dæk i længere tid. På fortsætter I hold, vil der som udgangspunkt ikke blive afholdt frikvarter.

bulldog

Fortsætter II

Hold ID: - Træner: Lillian Sirak - Startdato:

Fortsætter II er for hunde der har gået på fortsætter I hos mig eller hos et andet hundetræningscenter, med samme trænings ideologi. På dette hold vil der, som udgangspunkt, ikke blive afholdt frikvarter. Vi arbejder med øvelserne fra Fortsætter I holdet, da hundene nu muligvis er i en periode i deres liv, hvor der, hvor de har noget svært ved at holde focus 🙂

Fortsætter III

Hold ID: - Træner: Lillian Sirak - Startdato:

På dette hold, er forventningerne til hundeejer og hund høje. Hunden skal kunne en del færdigheder for at gennemgå dette hold. Der vil som udgangspunkt ikke blive afholdt frikvarter på dette hold. Holdet er tilegnet hunde, der tidligere har gennemgået hvalpe-, fortsætter hold-, begynderhold-, hos mig eller et andet træningscenter med samme træningsideologi.

Nose Work

Hold ID: NOP-124 - Træner: Lillian Sirak - Startdato: 20/3-24 teori

Nose Work, det nye sort…. 
Med opstart i fundamenttræning, hvor grundstenen (søgearbejdet) bliver lagt, for at bygge næste step til lavendel duft videre til eucalyptus og til sidst anis, der arbejdes i 4 forskellige kategorier og i forskellige sværhedsgrader, lige til en træt afbalanceret hund.

S.O.S. Træning

Hold ID: SOS-124 - Træner: Lillian Sirak - Startdato: 19/3-24 teori

BAT står for Behavior Adjustment Training og er grundlagt af en af USA’s førende trænere, Grisha Stewart for at rehabilitere og forebygge hunde med reaktiv adfærd, frustrations adfærd og angst adfærd.
BAT går i sin enkelthed ud på, at træne med hunden så den føler kontrol/overblik over situationen, en hund i kontrol vil føle sig mere sikker omkring de ting den konflikter med.

Indkøbskurv