,

Hundeluftning via klippekort

1.325,00 kr.2.500,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Jeg har valgt at lave hundeluftningen som “klippekortsmodel” for at du kan få den bedst mulige pris.

Inden jeg starter op på hundeluftningen, aftaler vi et intro møde, så jeg kan hilse på jer og jeres hund og vi kan få en god snak om hunden og de ting der skal tages højde for.

Som hundelufter afhenter jeg hundene på din adresse, og tager herfra ud til områder, hvor det er muligt for hunden at ”ræse” igennem, eller hvor der bare er mange nye dufte at forholde sig til. Kan din hunde med andre hunde, vil der også være mulighed for leg. Turen vil typisk vare 1 time, kører vi ud til et sted vil timen først starte, når vi lander 🙂

Da jeg er af den overbevisning, at der skal være plads til alle slags hunde, har jeg ikke restriktioner mht. race/alder/køn/temperament.

Når turen er slut, vil jeg køre hunden tilbage til adressen, hvor jeg sørger for friskt vand og en godbid. Jeg vil skrive i en logbog, hvor vi har været, og hvilken tid jeg har afleveret hundene igen. Denne logbog bruges også, hvis du har nogle oplysninger til mig, som jeg skal tage højde for, i forbindelse med hundene.

SOM NOGET UNIKT VIL DER IKKE BLIVE LUFTET FLERE HUNDE SAMMEN, HVIS IKKE DE BOR SAMMEN, så hunden(e) vil få en rolig og afstressende tur.

Hundeluftning

5 turs klippekort, 10 turs klippekort

Indkøbskurv