Adfærdsbehandling

Adfærdsproblem

skal behandles med tålmodighed

Når du har klikket dig ind på denne side, er det øjensynligt, at din hund har et adfærdsproblem, og du som en god ejer har besluttet dig for, at problematikken skal behandles. Allerede her har du taget et stort skridt i den positive retning, idet første fase er erkendelsen af, at der er et problem.
Som professionel adfærdsbehandler går jeg ind og analyserer, hvori problematikken består, og hvordan du via træning kan komme på rette spor igen. Alt afhængig af problemets omfang og over hvor lang en periode problemet har stået på, kommer til at have betydning for, hvor lang tid det tager for at forbedre/helbrede.

Behandling​

Planlægning og løsning

Jeg vil komme ud til dig/jer, og her vil jeg igennem samtale med dig/jer finde frem til årsagen til problemet. Herefter vil der efterfølgende blive fremsendt en individuel behandlingsplan, der skal følges. Efter modtagelse af behandlingsplanen, vil der være én telefonopringning, hvor vi gennemgår planen, hvis der skulle være spørgsmål.

Afhængig af problemets størrelse er det muligt, at det kræver mere end en adfærdskonsultation. Efter ca. 3 uger, vil der være en telefonopfølgning, hvor du enten ringer eller sender en mail og fortæller, hvordan det går med træningen.

Tænk som sagt over, at det tager tid, og at det kan være en langsommelig proces. Jo længere tid problemet har stået på, jo længere tid tager det at forbedre/helbrede.

Alene-hjemme-problemer

Bange for lyde​ (eks. fyrværkeri)

Urenlighed

Angst/aggression

Stress

Frustration

Indkøbskurv