Hundeluftning

Er for dig

med en travl hverdag eller...

Ikke har mulighed for at give hunden/e den nødvendige aktivering i hverdagen, hvilket der kan være mange årsager til.

 

Til dig, der nyder samværet med hunden men ikke kan aktivere den optimalt pga. forskellige handicaps, alder mm. Det kunne også være at du bare har lyst til at forkæle hunden/e.

 

Servicen er ligeledes også meget velegnet, hvis du/I skal være væk til sammenkomst en hel dag. Så kan du/I med god samvittighed nyde dagen, uden at være bekymret for, at hunden/e har været alene i mange timer.

 

Da hundeluftning som sagt er en tillidssag, kan jeg oplyse, at jeg som uddannet vagt (se PROFIL) har tavshedspligt, ren straffeattest og ved hvad det vil sige, at tilliden mellem kunden og jeg er i orden.

 

Før jeg pålægger mig ansvaret for at lufte din/jeres hunde/e, vil jeg aflægge dig/jer et besøg, hvor der vil blive drøftet hvilke ønsker i har for jeres hund/e, og hvilke tjenester, der skal ydes. Jeg kan bl.a. tilbyde, sporlægning, cykling, lydighed mm.

Der vil blive lavet en skriftlig aftale ved indgåelse af aftale

Din hund/e skal være lovpligtigt forsikret

Din hund/e skal være enten øretatoveret eller chipmærket

Din hund/e skal være vaccineret efter dyrlægernes gældne regler

Din hund/e skal bære et lovpligtigt hundetegn. Jeg skal oplyses, om din hund/e har nogen form for skader eller sygdomme

Din hund/e skal bære et lovpligtigt hundetegn

Jeg skal oplyses, om din hund/e har nogen form for skader eller sygdomme

I god behold

afhentning og aflevering

Som hundelufter afhenter jeg hunden/e på din adresse, og tager herfra ud til områder, hvor det er muligt for hunden at ”ræse” igennem, eller hvor der bare er mange nye dufte at forholde sig til. Kan din hund/e med andre hunde, vil der også være mulighed for leg.

Da jeg er af den overbevisning, at der skal være plads til alle slags hunde, har jeg ikke restriktioner mht. race/alder/køn/temperament.

Når turen er slut, vil jeg køre hunden tilbage til adressen, hvor jeg sørger for friskt vand og en godbid. Jeg vil skrive en sms/mms, hvor vi har været, og hvilken tid jeg har afleveret hunden/e igen. Ligeledes kan du, hvis du har nogle oplysninger til mig, som jeg skal tage højde for, i forbindelse med hunden/e. Det er selvfølgelig altid muligt også at ringe.

Hunden/e vil blive transporteret i godkendte transportbure, og der vil ikke blive sat flere hunde i samme bur, med mindre de kan godt sammen.

SOM NOGET UNIKT VIL DER IKKE BLIVE LUFTET FLERE HUNDE SAMMEN, HVIS IKKE DE BOR SAMMEN, så hunden/e vil få en rolig og afstressende tur.

VILKÅR

Ved denne ydelse er det ejeren, der hæfter for evt. skader dennes hund måtte forvolde i Dansk Hundecenter´s  varetægt.

Indkøbskurv